OhjaajatJukka-Pekka Lilja
on opiskellut ja harjoittanut Taojoogaa vuodesta 1986 lähtien monen eri opettajan johdolla, joista tärkeimpiä ovat olleet Juan Li, Mantak Chia, Chungliang al Huang ja Michael Winn. Hän on mestari Mantak Chian (www.universaltao.com) valtuuttama Universal Tao -ohjaaja.

Jukka-Pekka on perustamansa Vitaalishiatsu-hierojakoulun pääopettaja ja yksi maamme shiatsuhieronnan pioneereista. Hän on opiskellut ja harjoittanut shiatsua vuodesta 1982. Hänen 30-vuoden kokemukseensa mahtuu useita kymmeniä täyspitkiä ammatillista shiatsukoulutuksia, joista hänen ohjauksellaan on valmistunut satoja shiatsuhieronnan taitajia. Hän on itse vuosien varrella tehnyt n. 7000 shiatsuhoitoa.

Hän on myös kirjoittanut ja kääntänyt alan kirjallisuutta suomeksi. Hän pitää vastaanottoa Helsingissä joogakoulu Shantissa.
JP on myös muusikko ja perinnesoitinrakentaja.


Teemu Suuntamaa (diplomishiatsuhieroja, kouluttaja) on käynyt shiatsukoulutuksen Luonnon keskuksessa v. 2004-2007. Hän on opiskellut taolaista joogaa ja taijia Jukka-Pekka Liljan, Mantak Chian (Universal Tao), Juan Lin (I Ching Dao), Chu King Hungin (ITCCA) ja muiden opettajien kursseilla vuodesta 1998 alkaen. Hän opiskelee uskontotiedettä ja Aasian tutkimusta yliopistossa ja on vuodesta 2012 käynyt kansainvälisissä taolaisuuden tutkimuksen konferensseissa. Hän on kääntänyt myös aihepiiriä käsitteleviä kirjoja.

jooga tantra jooga tantra